Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo ve Vsetíně

ZDENĚK IZER/Na plný coole!/- Rožnov pod Radhoštěm -Janíkova stodola Rožnov pod Radhoštěm

Akce již proběhla!

16.07.2020

Akce již proběhla!

19:00

Janíkova stodola Rožnov pod Radhoštěm



Popis akce ZDENĚK IZER/Na plný coole!/- Rožnov pod Radhoštěm

Agentura Pragokoncert si pro Vás připravila další skvělé představení. A to představení plné smíchu a legrace. V rámci 18. ročníku Valašského Divadelního Léta 2020 Vás přijede pobavit nejoblíbenější stand up komik současnosti, pan ZDENĚK IZER a to se svou zábavnou talkshow „Na plný coole“. 

 

Zdeňka Izera není jistě třeba dlouze představovat. Tento skvělý bavič, herec a moderátor účinkuje v reklamě, v televizi, kde uváděl celou řadu zábavných televizních pořadů (Jen blbni, Telebazar, Na palmě!)... „Na plný coole“ je nový pořad, ve kterém se diváci budou moci opět setkat s jeho jedinečným a nezaměnitelným humorem. Jako vždy přijdou na řadu oblíbené zábavné scénky, parodie, mnoho skvělých vtipů a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček. Vystoupení je opět obohacené videoprojekcemi, nejrůznějšími zábavnými kostýmy a převleky a světelnými efekty.



Cena:350,-


PRODEJ VSTUPENEK ZDENĚK IZER/Na plný coole!/- Rožnov pod Radhoštěm -Janíkova stodola Rožnov pod Radhoštěm prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY




Zaslat odkaz na kulturní akci ZDENĚK IZER/Na plný coole!/- Rožnov pod Radhoštěm -Janíkova stodola Rožnov pod Radhoštěm na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA