Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Ústí nad Orlicí

Vršovické divadlo MANA Péter Müller: SMUTNÁ NEDĚLE- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

Akce již proběhla!

16.03.2023

Akce již proběhla!

Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová



Popis akce Vršovické divadlo MANA Péter Müller: SMUTNÁ NEDĚLE- Česká Třebová

Kabaret Smutná neděle je slavným hitem, který měla v repertoáru většina jazzových zpěváků a šansoniérů, jako byl Bing Crosby, Josephina Baker, Luis Armstrong a mnozí další. Málokdo ví, že jeho autorem byl Rezsö Seress, vlastním jménem Rudi Spitzer, maďarský kabaretiér židovského původu. Svou kariéru začínal jako artista v cirkuse, chvíli se živil jako herec, nakonec zakotvil v budapešťských kavárnách, kde hrál na klavír, zpíval a zejména skládal celou řadu hitů. Jeho největší sláva spadá do období 30. let, kdy se mu v časech hospodářské krize podařilo dokonale vystihnout atmosféru doby. Jeho písně znal a miloval nejen každý v Maďarsku, ale jeho sláva pronikla až za hranice.

Hrají: Z. Kalina, P. Klimeš, K. Bohatová a P. Ožana

Režie: Ondřej Zajíc

Na toto představení platí abonentní průkazky, zbývající vstupenky v omezeném počtu v předprodeji na www.kcct.cz, v Městském muzeu (Klácelova 11), v kanceláři Kulturního centra (Nádražní 397) a 1 hodinu před začátkem u pokladny.



Cena:400 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Vršovické divadlo MANA Péter Müller: SMUTNÁ NEDĚLE- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

KOUPIT VSTUPENKY


Vršovické divadlo MANA Péter Müller: SMUTNÁ NEDĚLE- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová


Zaslat odkaz na kulturní akci Vršovické divadlo MANA Péter Müller: SMUTNÁ NEDĚLE- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA