Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Praze

UČENÍ CIRKUSEM: ukázková lekce cirkusové dílny pro pedagogy, Praha -DOX, Poupětova 1, Praha

16. 4. 2023

10:00, 11:30

DOX, Poupětova 1, Praha



Popis akce UČENÍ CIRKUSEM: ukázková lekce cirkusové dílny pro pedagogy, Praha

Cirkusový workshop pro pedagogy, kreativní pracovníky a rodiče s Robertem Jančem a Cécile Da Costa.
? Účastníci se seznámí s metodami manipulativního žonglovaní (není třeba umět házet a chytat). Naučí se, proč a jak lze cirkus využít ve výuce. Workshop podpoří jejich vlastní kreativitu a společně vytvoří pracovní listy tak, aby co nejlépe vyhovovaly účastníkům osobně v jejich praxi. Po skončení kurzu budou schopni provést děti souborem cirkusových aktivit, které jim pomohou rozvinout matematické myšlení, posílit houževnatost, trpělivost a prostorovou orientaci, systematicky pracovat s chybou a mnoho dalšího.
? V rámci FUKu (Festivalu umění a kreativity) bude nabídnuta ochutnávková dílna v délce 90 minut, která provede účastníky náplní kurzu, který je strukturován na 17 devadesátiminutových lekcí během 10 měsíců (září – červen). Účastníci ochutnávkové dílny se budou moci přihlásit do kurzu od září 2023.
Lektoři:
?Robert Janč – Zdravotní klaun, herec, pedagog (sedm let pracoval v lesní školce). Deset let vede v organizaci Zdravotní klaun sociálně cirkusové projekty. Díky nim objevil, že cirkus má až magickou sílu. Sílu motivovat, spojovat, přinášet radost. Opakovaně se to potvrdilo při práci s dětmi s mentálními i fyzickými handicapy, na psychiatriích nebo v uprchlických zařízeních.
? Cécile Da Costa – herečka, tanečnice, zpěvačka a lektorka francouzsko-portugalského původu. Vede taneční, hlasové a pohybové workshopy pro profesionály, školy, domovy důchodců, lidi postižené Parkinsonovou chorobou.
?Délka: 90 minut po dvou blocích se začátkem od 10:00 a 11:30.
? Dílna se bude konat při minimální naplněnosti 5 účastníků.


Cena:150,-


PRODEJ VSTUPENEK UČENÍ CIRKUSEM: ukázková lekce cirkusové dílny pro pedagogy, Praha -DOX, Poupětova 1, Praha


pr@profitart.cz
http://www.profitart.cz

UČENÍ CIRKUSEM: ukázková lekce cirkusové dílny pro pedagogy, Praha -DOX, Poupětova 1, Praha


Zaslat odkaz na kulturní akci UČENÍ CIRKUSEM: ukázková lekce cirkusové dílny pro pedagogy, Praha -DOX, Poupětova 1, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA