Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Českých Budějovicích

«St. Petersburg Festival Ballet» Baletní představení “Louskáček” - ČESKÉ BUDĚJOVICE DK Metropol / divadelní sál (Senovážné nám. 2)

25.01.2020

19:00

ČESKÉ BUDĚJOVICE DK Metropol / divadelní sál (Senovážné nám. 2)



Popis akce «St. Petersburg Festival Ballet» Baletní představení “Louskáček”

St. Petersburg Festival Ballet – Skvělé a velkolepé umělecké těleso, disponující vším, co lze nazvat ruskou školou klasického baletu, tj. veškerou důkladnou elegancíí klasiky, svěžím dechem XXI. století, ideální technikou provedení a bujarou, nespoutanou šíří ruského ducha ve spojení s opravdovou bohatou nádherou kostýmů a dekorací.

Nemá smysl znovu opakovat obsah příběhů těchto nesmrtelných uměleckých děl, stačí říci, že diváci, kteří přijdou na tato představení, se na krátkou dobu ponoří do světa romantiky a krásy, ale také získají spoustu dojmů poté, co proniknou do feérií lásky a smrti, věrnosti a zrady, smíchu a slz, strachu i odvahy, do všeho toho, co souvisí se světovou kulturou, se světovým dědictvím a s mistrovskými uměleckými díly z celého světa.


Vynikající herecký soubor, ztělesňující vše to, čemu se říká “ruská škola klasického baletu“ – tedy přísně klasickou eleganci, svěží dech jednadvacátého století, dokonalou techniku provedení a neomezenou šíři ruské duše v kombinaci s vpravdě královskou nádherou kostýmů a dekorací.
 

V současné době jsou umělci ze St. Petersburg Festival Ballet  často kandidáti i držitelé divadelní ceny „Zlatá maska“, vítězové ruských a mezinárodních soutěží i držitelé prestižních ocenění a vyznamenání.

 



Cena:690-1390 kč


PRODEJ VSTUPENEK «St. Petersburg Festival Ballet» Baletní představení “Louskáček” - ČESKÉ BUDĚJOVICE DK Metropol / divadelní sál (Senovážné nám. 2)


d290179@gmail.com
https://www.artpartner.cz



Zaslat odkaz na kulturní akci «St. Petersburg Festival Ballet» Baletní představení “Louskáček” - ČESKÉ BUDĚJOVICE DK Metropol / divadelní sál (Senovážné nám. 2) na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA