Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Brně

Silvestrovský speciál Travestie Cabaret Brno- Brno -První Patro, Dominikánská 342/19, Brno

Akce již proběhla!

30.12.2022

Akce již proběhla!

První Patro, Dominikánská 342/19, Brno



Popis akce Silvestrovský speciál Travestie Cabaret Brno- Brno

Show plná humoru a ženské krásy v dokonalé iluzi.

 

Travestie Cabaret Brno je exkluzivní uskupení čtyř travesti umělkyň a dvou tanečníků. Show je plná humoru, bohatých kostýmů, energických vystoupení a osobností populární hudby. Profesionální produkce a dokonalá iluze ženy umocňuje zážitek z perfektně připraveného programu.

 

Zakladatelky souboru Daina Divad a Lolla de Schampagne jsou na scéně již přes 20 let a dlouhodobě se věnují improvizaci, ve které jsou pravými mistryněmi. Své dlouholeté zkušenosti využily například na poli divadla, filmu a během moderování bezpočtu akcí.
Ku příležitosti patnáctého výročí byl o nich připraven dokument Českého rozhlasu a vystoupila po jejich boku například zpěvačka Ilona Csáková. Dámy od nepaměti vyprodávají řadu podniků, sálů i divadel - například Divadlo Husa na provázku nebo HaDivadlo.

Další členkou souboru je Scheilla von Rosse, která prožila celou kariéru v oblasti baletu a účinkovala mimo jiné i v televizních kabaretních pořadech. Své taneční zkušenosti doplňuje efektními kostýmy, na jejichž výrobě se sama podílí. Velmi ráda ztvárňuje klasicky kabaretní čísla, ale je velmi variabilní a nebojí se výzev.

V neposlední řadě skupinu uzavírá Ivory Divine, která je ze souboru nejmladší a profesionálně vystupuje od roku 2019. Před tím, než se uvedla na prkna, která znamenají svět, pracovala po dlouhou dobu na své estetice - 15 let zkušeností ve vizážistickém oboru aplikuje při svém líčení, zakládá si na kvalitních parukách a vymodelované postavě. Během vystoupení se soustřeďuje na preciznost, výraz a energii k publiku. V rámci svých čísel ráda využívá prvky herecké, taneční a burleskní.

Tanečníci Patrik a Dan, kteří také tvoří choreografie, jsou pravými profesionály ve svém oboru. Patrik vystudoval obor Muzikál na Konzervatoři J. Ježka v Praze a od té doby si zahrál v mnoha muzikálech. Několikrát se objevil také na televizních obrazovkách, například v Československé superstar, Hlasu Československa nebo několika pořadech a seriálech. 

Daniel studoval na Taneční konzervatoři v Brně a vystupoval v baletních a operních představeních Národního divadla Brno. Aktuálně se tanci věnuje jako lektor, účastní se různých tanečních soutěží a vede několik projektů.



Cena:290 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Silvestrovský speciál Travestie Cabaret Brno- Brno -První Patro, Dominikánská 342/19, Brno

KOUPIT VSTUPENKY




Zaslat odkaz na kulturní akci Silvestrovský speciál Travestie Cabaret Brno- Brno -První Patro, Dominikánská 342/19, Brno na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA