Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Ostravě

Royal Classical Ballet - LABUTÍ JEZERO - Ostrava -Multifunkční aula Gong

Akce již proběhla!

22.11.2022

Akce již proběhla!

19:00

Multifunkční aula Gong



Popis akce Royal Classical Ballet - LABUTÍ JEZERO - Ostrava

V listopadu 2022 divadlo «Royal Classical Ballet» z Moldavska představí v 5 městech v České republice nejslavnější balet na světě - «Labutí jezero».

Divadlo „Royal Classical Ballet“ je divadlem klasického baletu. Soubor divadla tvoří absolventi nejlepších choreografických škol v Moldavsku a na Ukrajině, kteří mají kromě vysoké úrovně technického profesionalismu, dobré herecké schopnosti, schopnost zcela se reinkarnovat na jevišti. Sólisty divadla jsou přední umělci, jako Sergej Skvorcov z Moldavska a Kateryna Floria a Alexander Pokotilov z Ukrajiny. Součástí repertoáru divadla jsou celovečerní balety, doplněné úžasnými barevnými dekoracemi a kostýmy. Divadlo úspěšně účinkuje s turné po celém světě.

«Labutí jezero» je nejslavnějším baletem na světě. Tento balet zůstává nejoblíbenějším baletním představením po celém světě. Příběh lásky prince Siegfrieda a princezny Odetty, která je přeměněna na bílou labuť zlým čarodějem Rudovousem. Princ Siegfried se snaží zabránit kouzlu a v neuvěřitelném boji mezi dobrem a zlem nakonec zvítězí dobro. To vše, v podání skvělých umělců v kombinaci s barevnými dekoracemi a úžasnými kostýmy, diváci uvidí v rámci evropského turné v listopadu 2022.



https://www.ticketportal.cz/event/Royal-Classical-Ballet-LABUTI-JEZERO



Zaslat odkaz na kulturní akci Royal Classical Ballet - LABUTÍ JEZERO - Ostrava -Multifunkční aula Gong na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA