Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Trutnově

Poslední ze žhavých milenců (Simona Stašová & Petr Nárožný)- Bílá Třemešná -Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná

Akce již proběhla!

21.06.2020

Akce již proběhla!

Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná



Popis akce Poslední ze žhavých milenců (Simona Stašová & Petr Nárožný)- Bílá Třemešná

Komedie POSLEDNÍ ZE ŽHAVÝCH MILENCŮ

Délka představení: 2 hod. 20 min., přestávka 30 minut

Režie: Zdeněk Kaloč , Překlad: Ivo T. Havlů , Scéna: Miloš Ditrich , Kostýmy: Michaela Červenková 

Hrají: Petr Nárožný, Simona Stašová

Starší majitel rybí restaurace v New Yorku se po sedmadvacetiletém spořádaném manželství odhodlá k první nevěře. Má pocit, že vlastně vůbec nežije. Jak sám říká: "Chtěl jsem poznat, jaký je to s cizí ženou. Budu mít úspěch, budu se jí líbit, vzruší mě její dotek? Tisíce otázek, na které bych už nikdy nedostal odpověď, kdyby se moje jméno zítra objevilo v rubrice úmrtí!"  

Do bytu své stařičké maminky si postupně pozve tři různé typy žen a dostává se s nimi do neuvěřitelně komických a choulostivých situací s ještě komičtějšími výsledky. Je jen otázka, zda životní poznání majitele rybí restaurace v Americe je pro starší pány varováním nebo naopak, povzbuzením pro nová dobrodružství. 



Cena:490 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Poslední ze žhavých milenců (Simona Stašová & Petr Nárožný)- Bílá Třemešná -Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná

KOUPIT VSTUPENKY




Zaslat odkaz na kulturní akci Poslední ze žhavých milenců (Simona Stašová & Petr Nárožný)- Bílá Třemešná -Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA