Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Praze

Pohádka pro děti - Jak Anča a Barča chytaly kapra aneb ... - Praha -Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha

Akce již proběhla!

03.12.2022

Akce již proběhla!

Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha



Popis akce Pohádka pro děti - Jak Anča a Barča chytaly kapra aneb ... - Praha

Celý název pohádky zní "Jak Anča a Barča chytaly kapra aneb Malé vánoční koledování".

Sváteční pohádka s podtitulem “Malé vánoční koledování” je veselá pohádka plná hudby, zpěvu a Vánoc.

Anča a Barča se už nemohou dočkat Vánoc. Chtějí je mít nejkrásnější a nejdokonalejší, zkrátka se vším všudy! Jenomže chytit opravdického kapra, to není jen tak… Naštěstí je tu kouzelná truhla po dědovi. A co se v ní před Štědrým dnem skrývá? Spousta koled a pohádka o tom, „Jak andělíček Teofínek ztratil a zase našel vánoční hvězdičku“. Naučíme vás ji hledat také!

Pohádka je vhodná pro děti v mateřských školách a na 1. prvním stupni ZŠ. Ale zasmějí se a pobaví i starší sourozenci, rodiče či prarodiče. Jde o divadlo, které je spíše rodinnou scénou, při svých vystoupeních využívá například vánoční zvyky a tradice, které společně prožijí malí i dospělí diváci. Nenechte si utéct vánoční atmosféru a neobvyklý pohádkový příběh.



Cena:120 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Pohádka pro děti - Jak Anča a Barča chytaly kapra aneb ... - Praha -Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha

KOUPIT VSTUPENKY




Zaslat odkaz na kulturní akci Pohádka pro děti - Jak Anča a Barča chytaly kapra aneb ... - Praha -Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA