Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo ve Vsetíně

LUKÁŠ PAVLÁSEK/PLANETA SLEPIC/- Rožnov pod Radhoštěm -Amfiteátr Dřevěného městečka Rožnov pod Radhoštěm

Akce již proběhla!

9.8.2023

Akce již proběhla!

Amfiteátr Dřevěného městečka Rožnov pod Radhoštěm



Popis akce LUKÁŠ PAVLÁSEK/PLANETA SLEPIC/- Rožnov pod Radhoštěm

Akce původně plánovaná na 28.07.2022 se přesouvá na nový termín konání 09.08.2023. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

 

Známý bavič a komik LUKÁŠ PAVLÁSEK přijede do Rožnova pod Radhoštěm s premiérou své nové zábavné talk show „PLANETA SLEPIC“!

 

Agentura Pragokoncert přiváží do Rožnova pod Radhoštěm v rámci hudebně

divadelního festivalu VALAŠSKÉ DIVADELNÍ LÉTO 2022 další zajímavou akci.

Ve čtvrtek 28. července od 19:00 hodin Vám v amfiteátru Dřevěného městečka potečou slzy smíchu! Bavit Vás přijede jeden z našich nejlepších a nejpopulárnějších bavičů – LUKÁŠ PAVLÁSEK. Tentokráte se svou novou zábavnou talk show „PLANETA SLEPIC!“

LUKÁŠ PAVLÁSEK si pro Vás připravil fantastickou show, při které nezůstane jedno oko suché. 90ti minutová one-man-show „Planeta slepic“ je stand-up speciál, ve kterém se koukneme, jaké vyhlídky má naše slavná civilizace, kde si každý myslí, že má pravdu, stále jen nakupuje nepotřebné věci a kde vedle sebe žijí tak rozdílné bytosti, jako jsou ženy, muži a psi. Dozvíme se, co strašného se stane, když si doma zapomenete mobilní telefon. Užijeme si svých pět minut slávy v televizní soutěži, naučíme se chovat v nákupním centru, zavoláme si na horkou linku a zjistíme, proč přírodu každou sobotu čeká nápor idiotů z města. A na závěr dojdeme k tomu, že na téhle planetě nakonec přežijí jen slepice. Přijďte se zasmát tomu, co znáte ze života. Přijďte se podívat na Planetu slepic.

Lukáš Pavlásek patří mezi naše nejpopulárnější komiky a jeho druhý celovečerní standupový pořad nabízí opět skvělou a originální zábavu.

 

 

Nenechte si tedy ujít jeho jedinečnou „one man show“ ve čtvrtek 28. července od 19:00 hod. v malebném amfiteátru Dřevěného městečka ve Valašském muzeu v přírodě. V případě nepříznivého počasí se vystoupení koná v kryté variantě, sále Janíkovy stodoly. Více informací na www.valasskedivadelnileto.cz

 

!POZOR! Doporučujeme si zajistit vstupenky včas! Krytá varianta Janíkovy stodoly má omezenou kapacitu. Po jejím vyprodání se další vstupenky budou prodávat až na místě v den vystoupení podle počasí. Kdo si koupí vstupenku v předprodeji, tak má i v případě špatného počasí zaručený zážitek z vystoupení.

 

 

 

 

 

 

 



Cena:390,-


PRODEJ VSTUPENEK LUKÁŠ PAVLÁSEK/PLANETA SLEPIC/- Rožnov pod Radhoštěm -Amfiteátr Dřevěného městečka Rožnov pod Radhoštěm prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


LUKÁŠ PAVLÁSEK/PLANETA SLEPIC/- Rožnov pod Radhoštěm -Amfiteátr Dřevěného městečka Rožnov pod Radhoštěm


Zaslat odkaz na kulturní akci LUKÁŠ PAVLÁSEK/PLANETA SLEPIC/- Rožnov pod Radhoštěm -Amfiteátr Dřevěného městečka Rožnov pod Radhoštěm na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA