Úvod  -> Koncerty   ->  Koncerty v Trutnově

Lucie Bílá & Arakain (Štěrbova vila Open air 2020)- koncert Bílá Třemešná -Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná

Akce již proběhla!

26.06.2020

Akce již proběhla!

Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná



Popis akce Lucie Bílá & Arakain (Štěrbova vila Open air 2020)- koncert Bílá Třemešná

Lucie Bílá, mnohonásobná vítězka českého slavíka, fenomenální zpěvačka je již mnoho let naší nejlepší a nejvíce oceňovanou umělkyní se širokým záběrem jejího repertoáru a pěvěckého zaměření. Lucie Bílá je ikona! 

Zcela unikátní hudební a pěvecké spojení Lucie Bílé a skupiny Arakain slibuje naprosto jediněčný hudební i pěvecký zážitek. Přijďte si užít tento večer a zazpívat si hity jako Zimní královna, Cornouto a také samozřejmě největší hity Lucie Bílé a to například Láska je Láska či Maraton! Koncert je na stání. 



Cena:690 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Lucie Bílá & Arakain (Štěrbova vila Open air 2020)- koncert Bílá Třemešná -Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná

KOUPIT VSTUPENKY




Zaslat odkaz na kulturní akci Lucie Bílá & Arakain (Štěrbova vila Open air 2020)- koncert Bílá Třemešná -Štěrbova vila na Přehradě Les Království, Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA