Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Šumperku

Losers Cirque Company - The Loser(s)- Šumperk -Dům Kultury, Fialova 416/3, Šumperk

Akce již proběhla!

14.04.2024

Akce již proběhla!

Dům Kultury, Fialova 416/3, Šumperk



Popis akce Losers Cirque Company - The Loser(s)- Šumperk

Novocirkusové představení The Losers chce být současnou reflexí faktu, že v dnešním zrychleném tempu společnosti mnoho lidí ztrácí svoji osobnost a vizi svého jak soukromého, tak partnerského života. Chce si klást otázku, kde se nalézají naše hranice, kdo je naším vzorem, láskou a partnerem.Vedle výher přináší život také prohry. Člověk se stává lůzrem, a to třeba i na poli lásky. Vpřed se ubírá cestou krkolomnou, trnitou a záblesky radosti dávají naději, že třeba někdy dospěje k cíli a zvítězí.

Na počátku stála úvaha, zda v dnešní zrychlené době lidé neztrácejí svou osobnost. A z úvahy vzniklo jedno z našich prvních celovečerních představení, podle kterého si hrdě říkáme Lůzři. Spojujeme tanec, silovou akrobacii a živou hudbu. Necháme vás se zamyslet nad tím, zda z nás ze všech životní prohry a nešťastné lásky nakonec nedělají poražené. Večerem vás provede mistr zvuku, beatboxu a loopingu EnDru - a zaručeně vás rozesměje!

Účinkující: Ondřej Havlík, Jana Telcová, Kristýna Stránská, Zuzana Havrlantová, Petr Dvořák, Adam Rameš, Petr Dlugoš, Lukáš Borik Polanský, Marek Petráček

Scénář, režie a choreografie: Jarek Cemerek

Akrobatické sestavy: Petr Horníček

Kostýmy: Lucie Červíková

Hudba: Ondřej Havlík – En.dru

Délka představení: 80 min



Cena:400 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Losers Cirque Company - The Loser(s)- Šumperk -Dům Kultury, Fialova 416/3, Šumperk

KOUPIT VSTUPENKY


Losers Cirque Company - The Loser(s)- Šumperk -Dům Kultury, Fialova 416/3, Šumperk


Zaslat odkaz na kulturní akci Losers Cirque Company - The Loser(s)- Šumperk -Dům Kultury, Fialova 416/3, Šumperk na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA