Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Sokolově

Game over- Loket -Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket

20.03.2025

Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket



Popis akce Game over- Loket

GAME OVER

(ne)romantická komedie o nikdy nekončících hrách mezi ženami a muži

Autor: Michaela Doleželová a Roman Vencl
Režie: Filip Műller
Dramaturgie a pomocná režie: Veronika Műllerová
Scéna a kostýmy: Vojtěch Zita
Hudba: Matyáš Procházka

Hrají:
Fleur Charmant:      Natálie Vyhlídalová
Emilie Gassion:        Tereza Bílková
Philippe Gassion:    Matyáš Procházka
Hercule Plouc:         Filip Műller

O PŘEDSTAVENÍ

Je léto a vzduch Paříže, jednoho z nejromantičtějších měst světa, je doslova prosycený láskou. Zvláště pak pro Hercula, mladého a nutno přiznat, že poněkud svérázného muže, který oplývá jednou (ne)závidění hodnou vlastností – jakmile uvidí osobu opačného pohlaví, během pár sekund se do ní dokáže bezhlavě zamilovat. Naštěstí má za kamarády Emilii a Philippa, manželský pár dvou úspěšných architektů, kteří se snaží držet ho nohama pevně na zemi. Když však Hercule v jednom z parků potká krásnou tanečnici Fleur, beznadějně jí propadne. Je ochoten udělat cokoliv, aby jí zaujal, a tak během vteřiny zapře svou vlastní identitu a vylíčí se jako žijící architektonická legenda, pracující u kamarádů v ateliéru. Náhodná známost však přeroste ve vážný vztah, který má vyvrcholit při seznámení s kamarády při společné večeři. Jak se ale ukáže, každý z nich má svého kostlivce ve skříni.

Strhující romantická komedie současných českých autorů Michaely Doleželové a Romana Vencla vypráví šílený příběh plný intrik, lží, překvapení a zvratů, které se až nechutně podobají skutečnému životu. Jak brzy zjistí i sami hrdinové – vzájemné vztahy žen a mužů nejsou ničím jiným než rafinovanou hrou.

O AUTORECH

Michaela Doleželová a Roman Vencl jsou absolventy činoherního herectví na Janáčkově akademii múzických umění v Brně. Divadelní hry píší společně od roku 2006, kdy vznikla jejich prvotina Výročí. Zpočátku psali pouze pro potřeby vlastní divadelní společnosti, ale v současné době jsou jejich texty poptávány různými divadly v České i Slovenské republice. Na svém kontě mají několik divadelních komedií a další chystají. Jejich zatím nejúspěšnější hra Když se zhasne se stala nejuváděnější českou komedií roku 2012, kdy se během jediné sezóny dočkala hned pěti různých nastudování a v roce 2013 se uskutečnili její další uvedení v Čechách, ale také na Slovensku a v Polsku. Autorsky spolupracují s pražským divadlem Kalich nebo s bratislavským Štúdiem L+S.



Cena:320 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Game over- Loket -Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket

KOUPIT VSTUPENKY


Game over- Loket -Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket


Zaslat odkaz na kulturní akci Game over- Loket -Kulturní dům Dvorana, Radniční 312, Loket na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA