Úvod  -> Festivaly   ->  Festivaly ve Vyškově

Festival SLAVKOV OPEN 2020- Slavkov u Brna- LUCIE, DOCTOR VICTOR, MARKÉTA IRGLOVÁ -Zámecký park SLAVKOV U BRNA

Akce již proběhla!

4.7.2020

Akce již proběhla!

Zámecký park SLAVKOV U BRNA



Popis akce Festival SLAVKOV OPEN 2020- Slavkov u Brna- LUCIE, DOCTOR VICTOR, MARKÉTA IRGLOVÁ

SLAVKOV OPEN 2020
LUCIE
DOCTOR VICTOR with DAN McCAFFERTY
MARKÉTA IRGLOVÁ

LETOŠNÍ ROČNÍK FESTIVALU SLAVKOV OPEN PŘIVÍTÁ KROM NEJSLAVNĚJŠÍ ČESKÉ KAPELY LUCIE I DOMÁCÍ FORMACI DOCTOR VICTOR, KTERÁ VYSTOUPÍ SPOLEČNĚ S DANEM McCAFFERTYM Z LEGENDÁRNÍCH NAZARETH. PUBLIKU V ZÁMECKÉ ZAHRADĚ SE PŘEDSTAVÍ I MARKÉTA IRGLOVÁ SE SVOJÍ KAPELOU.

LUCIE
Vystoupí v původní, nejznámější sestavě: Michal Dvořák, Robert Kodym, David Koller a P.B.CH. Návštěvníkům festivalu nabídne průřez svojí úspěšnou, více než třicet let trvající kariérou.
LUCIE, mimo jiné držitel titulů interpret, skupina a album dvacetiletí v rámci jubilejního 20. ročníku hudebních cen Anděl nebo například i vítěz Českého slavíka v letech 1999-2002, je obrovským pojmem české hudební scény. Se všemi svými třemi prvními studiovými alby překonala magickou hranici 100 000 prodaných nosičů a získala “Diamantovou desku”.
Vystoupení na Slavkov Open 2020 bude jediné na Moravě, které letos Lucie odehraje.

DOCTOR VICTOR
Žádné efekty, žádné kytarové krabičky. To jsou DOCTOR VICTOR!
Rockové trio vybrané samotnými AC/DC jako předkapela na jejich pražské show!
Po návratu z britského turné skupina nahrává sólové album Danovi McCaffertymu, zpěvákovi z NAZARETH. Kapela poté vydává nový singl StandUP, který slaví úspěch v TOP 6 národního kola české Eurovize 2018, StandUP vysílá 50 radiostanic v ITÁLII a objevuje se v populární mobilní aplikaci Musical.ly, USA.

MARKÉTA IRGLOVÁ
Neuvěřitelná pouť Markéty Irglové pokračuje
Markéta Irglová si jde svou cestou. A nikam nespěchá. Po oscarovém úspěchu prožila dva roky koncertování po celé zeměkouli, s Glenem Hansardem. Ve společné formaci Swell Season odehrála několik stovek koncertů na čtyřech kontinentech.




PRODEJ VSTUPENEK Festival SLAVKOV OPEN 2020- Slavkov u Brna- LUCIE, DOCTOR VICTOR, MARKÉTA IRGLOVÁ -Zámecký park SLAVKOV U BRNA


https://www.ticketportal.cz/event/SLAVKOV-OPEN-2020-LUCIE



Zaslat odkaz na kulturní akci Festival SLAVKOV OPEN 2020- Slavkov u Brna- LUCIE, DOCTOR VICTOR, MARKÉTA IRGLOVÁ -Zámecký park SLAVKOV U BRNA na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA