Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Pardubicích

DIVADLO MÝDLOVÝCH BUBLIN- TAJEMSTVÍ BUBLINY ŠTĚSTÍ- Pardubice -Kulturní dům Hronovická Pardubice

Akce již proběhla!

14.05.2022

Akce již proběhla!

12:00

Kulturní dům Hronovická Pardubice



Popis akce DIVADLO MÝDLOVÝCH BUBLIN- TAJEMSTVÍ BUBLINY ŠTĚSTÍ- Pardubice

"The Soap Bubble Theater" je zase v Čechách! Divadelní představení mýdlových bublin v Praze a Pardubicích! Pestré dekorace, komický motiv a obrovské mýdlové bubliny – ideální kombinace pro dětské nadšení!

 

 

Hlavní hrdinové představení - žáci magické "BUL-BUL ŠKOLY", Mydlinka a Bublinek. Pilně se učí umění zkrotit mýdlové bubliny. Pomáhá jim v tom učitelka "BUL-BUL ŠKOLY" - Víla Čarodějovna. Magistr Nafukovač je rozesmává a těší svými provokujícími, škádlivými a urážlivými bublinami které se lehce přeměňují v legrační, díky Mydlince a Bublinkovi!

 

The Soap Bubble Theatre” – polský divadelní projekt. 12 let úspěšných zájezdů. V repertoáru divadla jsou 4 představení.

 

 

„Tajemství bubliny štěstí”, “Triky Magistra Nafukovače”, “Vánoční Bul-Bul Show” a “Mýdlová Opera”. Bylo uspořádáno asi 1 500 koncertů s více než 500 000 diváky v různých zemích.

Polsko, Španělsko, Řecko, Slovensko, Česko, Izrael, Libanon. Účast na prestižních festivalech s interaktivními show: F1, Baku, Green Day, Řecko, každoroční divadelní festivaly v Kataru, Koreji, Saudské Arábii.

 

 

 



Cena:400,-


PRODEJ VSTUPENEK DIVADLO MÝDLOVÝCH BUBLIN- TAJEMSTVÍ BUBLINY ŠTĚSTÍ- Pardubice -Kulturní dům Hronovická Pardubice prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY




Zaslat odkaz na kulturní akci DIVADLO MÝDLOVÝCH BUBLIN- TAJEMSTVÍ BUBLINY ŠTĚSTÍ- Pardubice -Kulturní dům Hronovická Pardubice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA