Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo ve Žďáru nad Sázavou

Divadlo - Enigmatické variace, aneb láska až za hrob- Nové Město na Moravě -Kulturák NMnM, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě

Akce již proběhla!

14.11.2022

Akce již proběhla!

Kulturák NMnM, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě



Popis akce Divadlo - Enigmatické variace, aneb láska až za hrob- Nové Město na Moravě

„Enigmatické variace nenaplnily mé představy. Ony je předčily…“ Tak zní jedna z diváckých reakcí na fascinující detektivní komedii, která odhaluje tajemství mezi dvěma muži a nepřítomnou ženou. Spád nevšedního dialogu napíná, mrazí i baví. A navíc překvapuje. Svěží, inteligentní, vtipný a neustále překvapující text nejhranějšího francouzského autora tohoto tisíciletí a dokonalá herecká souhra dvou herců, kteří vás na hodinu a půl uhranou a nepustí.

Slavný spisovatel a nositel Nobelovy ceny Abel Znorko, vyhlášený svou arogancí, žije už léta sám na vzdáleném ostrově v Norském moři. Znorko nepřijímá návštěvy a razantně odmítá všechna interview. Když jej ale osloví novinář jednoho regionálního deníku, překvapivě souhlasí. Čeká ho rozhovor o jeho zatím poslední, nejuznávanější knize „Zapřená láska“ – románu složeném z vášnivých milostných dopisů, který věnoval H.M. Koho skrývají tyto iniciály? Co dalšího spisovatel tají? A o čem všem ví novinář? Enigma – záhadu, zastřenější než se zdálo, budou oba muži odkrývat postupně s jízlivostí i odzbrojujícím citem.

Hrají : Abel Znorko – Martin Stránský, Erik Larsen – Jan Maléř

Délka představení: 90 minut bez přestávky



Cena:280 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Divadlo - Enigmatické variace, aneb láska až za hrob- Nové Město na Moravě -Kulturák NMnM, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě

KOUPIT VSTUPENKY




Zaslat odkaz na kulturní akci Divadlo - Enigmatické variace, aneb láska až za hrob- Nové Město na Moravě -Kulturák NMnM, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA