Úvod  -> Divadlo   ->  Divadlo v Opavě

CAVEMAN/(Rob Becker, režie Patrik Hartl)/hraje Jan Holík / Jakub Slach- divadelní představení- Opava -Kino Mír Opava Opava

Akce již proběhla!

19.10.2021

Akce již proběhla!

19:00

Kino Mír Opava Opava



Popis akce CAVEMAN/(Rob Becker, režie Patrik Hartl)/hraje Jan Holík / Jakub Slach- divadelní představení- Opava

Rob Becker, režie Patrik Hartl
hraje Jan Holík / Jakub Slach


Máte chuť se rozesmát až k slzám?? Přijďte se podívat na slavnou one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví.

Všichni vědí, že "Fantom Opery" je nejdéle se hrající show na Broadwayi v historii. Ale věděli jste že "Na obranu pračlověka" drží rekord za nejdéle se hrající představení jednoho herce na Broadwayi? Caveman prodal více než 12.000.000 vstupenek ve 32 zemích světa a hraje se v 18 různých jazycích. Přijďte se podívat a přesvečte se sami,že se Caveman právem zařadil mezi světové divadelní fenomény.



Cena:390,-


PRODEJ VSTUPENEK CAVEMAN/(Rob Becker, režie Patrik Hartl)/hraje Jan Holík / Jakub Slach- divadelní představení- Opava -Kino Mír Opava Opava prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY




Zaslat odkaz na kulturní akci CAVEMAN/(Rob Becker, režie Patrik Hartl)/hraje Jan Holík / Jakub Slach- divadelní představení- Opava -Kino Mír Opava Opava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA