Úvod  -> Koncerty   ->  Koncerty v Karlových Varech

ARAKAIN/TOUR K CD JEKYLL & HYDE 2020/- koncert v Karlových Varech -Lidový dům Stará Role Karlovy Vary

Akce již proběhla!

25.01.2020

Akce již proběhla!

20:00

Lidový dům Stará Role Karlovy Vary



Popis akce ARAKAIN/TOUR K CD JEKYLL & HYDE 2020/- koncert v Karlových Varech

Arakain zahájí turné 2020 již v lednu!

Metalová kapela Arakain se po vydařeném pozimním tour k CD Jekyll & Hyde chystá na další koncertování. Tentokrát turné zahájí již na konci ledna 2020, konkrétně 25. ledna v Karlových Varech. V rozpisu tour nechybí Jindřichův Hradec, Kolín, Jablonec nad Nisou nebo Valašské Klobouky, ale i místa jako Trutnov nebo Teplice, kde Arakain koncertuje jen vzácně. Fanoušci se tak již od začátku nového roku mají opět na co těšit!

Arakain na tour vyrazí se svojí poslední řadovou desku JEKYLL & HYDE, která se zároveň brzy po svém vydání stala zlatou a stále se těší pozitivním reakcím posluchačů i hudební kritiky. Fanoušci si během turné užijí jak skladby z nové desky, tak i léty ověřené tradiční hity Arakainu, stejně jako songy, které se delší dobu nehrály.

Arakain svým tour naváže na vydařený koncertní podzim a vy si můžete vychutnat nezaměnitelnou atmosféru těchto koncertů.

V roli hostů se představí JEREM´I a WALKMANZ



Cena:395,-


PRODEJ VSTUPENEK ARAKAIN/TOUR K CD JEKYLL & HYDE 2020/- koncert v Karlových Varech -Lidový dům Stará Role Karlovy Vary prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY




Zaslat odkaz na kulturní akci ARAKAIN/TOUR K CD JEKYLL & HYDE 2020/- koncert v Karlových Varech -Lidový dům Stará Role Karlovy Vary na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?




Přidat festival Přidat festival ZDARMA